LIA (17) IS HET NIEUWE GEZICHT VAN DUTCH MODEL EVENT!

 model worden
Op zondag 9 juni is Lia Kleuskens verkozen als het gezicht van Dutch Model Event! In de jury onder andere Otto van den Toorn (model in 1 dag), Roberto Dresia (Beauty Director) en Ron Stam. Lia zal een jaar lang te zien op onze website en in onze landelijke promotiecampagne, maar zij heeft nog veel meer gewonnen en wil graag haar ervaringen delen met de lezers!

Lia haar droom om model te worden komt uit door het Dutch Model Event ! 

Naast de bovengenoemde prijzen krijgt Lia  van Carolien ter Linden van Passarella Moda een catwalkworkshop! Dit gaat in samenwerking met Roberto Dresia die haar visagie advies geeft en de make-up verzorgt. Vervolgens krijgt zij een shoot van Fotograaf Otto van den Toorn en poseertips. Tevens mag zij op het eerst volgende evenement een catwalkshow lopen voor een modelabel of fashiondesigner! Deze overwinning vonden wij een interview waard! 
 
model worden1 model worden 3 model worden 2
 
Wie is Lia Kleuskens?
Ik ben 17 jaar oud en ik ga nu naar VWO6. Ik woon met mijn ouders en broer in America, een klein dorpje in Limburg.
 
Wat is jouw ervaring als model tot nu toe?
Ik heb nog niet heel veelervaring als model. Ik heb wel al een paar fotoshoots gehad en een aantal shows gelopen. De shows liep ik dan via een kapster uit de buurt.

Lia werd getipt om naar het Dutch Model Event te gaan! 

Hoe heb jij het Dutch Model Event ervaren?
Tijdens Dutch Model Event heb ik een aantal workshops bezocht. De catwalk training, de fotoshoot en de workshop Poseren voor de camera. Ik heb de dag als heel bijzonder ervaren. Ik heb ontzettend veel leuke mensen leren kennen en om dan ook nog eens verkozen
te worden als het nieuwe gezicht is natuurlijk echt geweldig!
 
Wat vond je het leukst tijdens het Dutch Model Event?
Het leukst vond ik de catwalkshow op het einde. Dat vond ik echt heerlijk om te doen. En natuurlijk dat ik verkozen werd tot het nieuwe gezicht! Dat maakte de dag toch wel helemaal compleet.
 
Wat dacht je op het moment dat je verkozen werd tot het gezicht van Dutch Model Event?
In het begin kon ik het niet zo goed geloven. Er waren zo veel prachtige meisjes aanwezig op Dutch Model Event, maar ik was natuurlijk wel heel blij en vereerd dat de jury voor mij gekozen had. 
 

Lia en haar toekomstplannen 

Wat is jouw volgende stap binnen jouw modellencarrière?
Daar ga ik nu hard aan werken. Natuurlijk eerst de prijs, een catwalktraining en een show lopen voor het bedrijf Passarella Moda en de fotoshoot met Otto van der Toorn, waar ik heel veel zin in heb. Maar ik hoop dat mijn volgende stap zal zijn dat ik bij een leuk modellenbureau terecht kom! Dat zullen wij zeker voor jou regelen! 
 
Hoe speelt het schoonheidsideaal een rol binnen jouw leven?
Ik vind het wel belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien en hier doe ik ook mijn best voor. Ik besteed ook veel tijd aan mijn kleding en uiterlijk, maar ik vind dat zeker niet het belangrijkst in het leven.  
 
Hoe maak jij jouw lichaam modelproof?
Ik maak mijn lichaam modelproof door er zo goed  mogelijk voor te zorgen. Ik sport regelmatig en probeer zo gezond mogelijk te eten. 
 
Hoe zie jij jezelf over drie jaar?
Over drie jaar hoop ik dat ik bij een fijn modellenbureau zit waar ik me thuis voel en heel veel opdrachten heb mogen doen.
 
 
Ook model worden net als Lia? Blijf ons volgen, meld je aan voor onze nieuwsbrief en dan zien wij jou volgend jaar! 

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!