Word jij het gezicht van Pearl Event?

miss pearl 4

Wil jij het gezicht worden van het multicolor event Pearl? Miss & Mr. Pearl is de verkiezing gekoppeld aan Pearl The Multicolor Event. Als jij tot Miss of Mr. Pearl verkozen zal worden dan ben je een jaar lang het gezicht van dit event! Aanmelden? Lees hier hoe! 

MISS & MR PEARL

De perfecte Miss & Mr. Pearl zijn een moderne man of vrouw van nu. Je wordt getypeerd als een wereldburger die midden in het leven staat en uniek is door de stijlvolle mix van culturen waardoor je wordt beïnvloed. Je bent niet bang om jezelf te laten zien! De verkiezing zal van start gaan met een casting. Word je uitgekozen, dan ben je één van de finalisten! Tijdens de verkiezing zal je een training krijgen om jezelf te presenteren, een catwalktraining en een fotoshoot! Daarnaast zal jij natuurlijk stralen tijdens de finale van Miss & Mr. Pearl tijdens Pearl The Multicolor Event in de Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2013. 

miss pearl 1 miss pearl 3 miss pearl 2 

WORD MISS OF MR. PEARL!

Wil jij je aanmelden voor Miss & Mr. Pearl? Mannen en vrouwen van 17 tot en met 36 jaar kunnen zich aanmelden voor deze verkiezing. De kandidaten hebben verschillende etnische achtergronden, een goed karakter en zijn niet verlegen. Pearl staat voor een unieke edelsteen, de parel en vergelijkt deze met de moderne man en vrouw van nu. Schoonheid zit niet alleen van buiten, maar zit ook van binnen. Je uiterlijk speelt dus niet altijd de belangrijkste rol!

AANMELDEN MISS & MR. PEARL

Aanmelden gaat als volgt, klik hier voor de vragen en kopieer deze in een mail vul dit in en voeg 2 van jou beste foto’s toe. Mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je zult dan zo spoedig mogelijk een mail ontvangen of jij zult worden uitgenodigd voor de casting. Houd je mail dus goed in de gaten! Verder is het verstandig om alvast hier de facebookpage van Pearl Event te liken zodat jij er zeker van bent dat je op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws!  Houd voor meer leuke verkiezingen de website van Dutch Model Event in de gaten! 

Heb jij het in je om het gezicht van Pearl event te worden? 

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!