Model in 1 dag Maart actie!

dme model in 1 dag

Het Dutch Model Event kan voor (beginnende) modellen nu een hele mooie model in 1 dag actie aanbieden! Op zaterdag 22 Maart kan jij namelijk een professioneel portfolio laten maken + een catwalk training volgen voor €75,-! Normaal kost dit €145,-!. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, wil jij hierbij zijn meld je dan nu snel aan! Lees hier meer over deze actie.

Model worden? Doe mee aan de Model in 1  dag actie!

Wil jij model worden? Of ben je al model maar wil je nog meer ervaring opdoen? Dan is dit je kans! Op zaterdag 22 Maart organiseert het Dutch Model Event in samenwerking met ModelHome in Amsterdam namelijk de Model in 1 dag Maart actie! Wat kan je deze dag verwachten :

Professionele fotoshoot inclusief :

-          alle fotos krijg je via de mail (ongeveer 100 foto’s) en zijn vrij te gebruiken

-          professioneel poseeradvies van de fotograaf

-          5 bewerkte foto’s

-          Visagie

Catwalk training door onze vaste catwalkcoach Reggie Henriquez inclusief :

-          Tips & tricks

-          Persoonlijk advies

-          Certificaat voor in je portfolio

Normaal kost dit pakket bij ons €145,- maar voor 22 Maart zal het je slechts € 75,- ! kosten. Daarnaast ontvang jij 50% korting op een ticket voor het Dutch Model Event op zaterdag 14 en zondag 15 juni in de Jaarbeurs! Heb jij nog geen professioneel portfolio of nog geen ervaring op de catwalk dan is dit een unieke kans voor jou! Daarnaast bieden we je de gelegenheid deze dag vragen te stellen aan al onze professionals. Wil je tips & tricks voor in de modellenwereld dan staan wij voor je klaar. Daarnaast is er deze dag een scout aanwezig die scout naar talent voor een high fashion bureau. Wie weet wordt jij er deze dag wel uitgepikt en start je modellencarriere meteen!

Model worden Dutch Model Event modellencarrière5 1 Modellentips3 Modellentips2

Aanmelden voor de model in 1 dag Maart actie.

Er zijn slechts 15 plekken voor deze dag. Wil jij zeker zijn van een plek meld je dan nu meteen aan! Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . Geef hierbij het volgende aan : naam, email, telefoonnummer, leeftijd, lengte en 2 fotos van jezelf. Je krijgt zsm van ons bericht of je bij de 15 gelukkigen hoort! 

Model worden? Doe mee aan de model in 1 dag actie mede mogelijk gemaakt door Dutch Model Event & ModelHome!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!