Model Worden? Lia werd het gezicht van het Dutch Model Event 2014!

model worden groot 2
Tijdens  het 5e Dutch Model Event kozen wij Lia (17) als gezicht van het Dutch Model Event. Zij won hiermee een fotoshoot door niemand minder dan Otto van den Toorn. Lees hier het verslag van deze geweldige shoot! Wil jij dit ook meemaken? Kom dan naar het 6e Dutch Model Event en wie weet zien we jou binnenkort in onze campagnes! 

DREAMTEAM : FOTOGRAFIE OTTO VAN DEN TOORN, BEAUTY DIRECTOR ROBERTO DRESIA 

Als gezicht van het Dutch Model Event win je niet zomaar een fotoshoot. Deze fotoshoot werd verzorgd door een heus dreamteam. De fotografie werd gedaan door de bekende fotograaf Otto van den Toorn (Ottografie) , de beauty director voor deze shoot was Roberto Dresia. Daarnaast deed Roberto ook de styling voor deze shoot. Dit team heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Lia is vanaf nu te zien als gezicht op onze website en op onze posters.
 
model worden 3 model worden 7 model worden 4
 
model worden lang 2

LIA (17) KWAM NAAR HET DUTCH MODEL EVENT OM MODEL TE WORDEN

In Juni vorig jaar kwam Lia (17) naar het Dutch Model Event met een droom die veel meer meiden van haar leeftijd hebben ; Model worden. Lia bleef tijdens het event niet onopgemerkt. Sara kreeg maar liefst 9 callbacks en zij won de hoofdprijs van deze dag : ze werd gekozen als gezicht van het Dutch Model Event! Lia zat op dat moment in haar examenjaar op het VWO dus besloot het eerst even rustig aan te doen zodat zij haar diploma kon behalen. In de tussentijd heeft ze al 2 keer voor de camera gestaan bij Otto van den Toorn om een goed portfolio op te bouwen. Momenteel helpen wij Lia bij het kiezen van het juiste bureau, want er zijn meerdere gegadigden, waarschijnlijk zal zij dus heel snel de echte modellenwereld betreden. Net als gezicht van 2012 Sara die het jaar ervoor het gezicht werd. Sara kreeg een 3 jarig contract bij Max Models en is inmiddels al in Milaan, Istanbul & Athene geweest! Gelukkig zal Lia wel aanwezig zijn tijdens het event op 15 Juni om een opvolger of opvolgster te kunnen kiezen!
 
model worden 1 model worden 2 model worden 5

WIL JIJ NET ALS LIA & SARA HET GEZICHT VAN HET DUTCH MODEL EVENT WORDEN?

Wat Lia en Sara nu meemaken dat kan jou ook overkomen. Dit jaar zullen wij namelijk weer een gezicht van het Dutch Model Event kiezen. Wil jij het gezicht van het Dutch Model Event worden? Kom dan op zondag 15 Juni naar het Dutch Model Event in de Jaarbeurs Utrecht en toon jezelf aan de organisatie van het Dutch Model Event tijdens de official scout ronde op de catwalk. Wij hopen natuurlijk weer net zo een talent als Lia en Sara te mogen vinden en wie weet heb jij dit in je! Naast het gezicht zijn er natuurlijk nog veel meer kansen om model te worden bij het Dutch Model Event, zo zijn er meer dan 15 scouts aanwezig die jou kunnen scouten tijdens deze dag. Wacht niet af totdat je op straat gescout word maar neem deel aan het Dutch Model Event! Koop nu hier je ticket!
 
model worden lang 11
 
Model worden? Gezicht worden? Kom dan naar het Dutch Model Event in de Jaarbeurs Utrecht!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!