Model in 1 dag actie at Pearl Event 26 oktober

Model worden Dutch Model Event modellen1
Heb jij het Dutch Model Event in juni gemist? Dan is dit jouw kans! Neem deze unieke kans voor modellen : volg dé catwalk workshop, fotoshoot & doe mee aan de speciale casting! Dit alles voor slechts €75,- ! (t.w.v. € 145,- inclusief entree Pearl Event) Wil jij model worden? Dan is dit een interessant evenement voor jou! Wacht niet totdat je ontdekt wordt op straat, maar neem de touwtjes zelf in handen!  Koop nu je ticket voor 26 oktober!

 AANTREKKELIJKE AANBIEDING met
2 workshops en castings!

Deze Model in 1 dag actie is een event bedoeld voor modellen die gebruik willen maken van de workshops die op het Dutch Model Event waren, maar dan voor een wel heel speciale prijs! Deze workshops hadden op het Dutch Model Event in juni namelijk een waarde van € 145,-. Het evenement zal plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht tijdens Pearl, Your Lifestyle Event. De Special Edition begint om 11:00 uur en zal eindigen om 15:00 uur, natuurlijk kan je daarna (en de mensen met wie je bent natuurlijk al vanaf 11:00) nog tot 19:00 rondlopen op het event want er zijn meer dan 100 shoppingstands, gratis deelname aan andere workshops en heel veel entertainment zoals fashionshows, optredens en tal van activiteiten.

Tijdens deze speciale editie zul je de volgende workshops gaan volgen :
- Workshop catwalktraining aangeboden door Reggie Henriquez
- Fotoshoot waarvan alle foto's en 5 bewerkte foto's

1 dme 1 2

Nog meer modellen gezocht!

Tijdens het event zijn er ook nog een paar partijen en scouts aanwezig die modellen zoeken, dus wie weet word jij deze dag nog gescout door :
• ModelHome - zoekt nieuwe modellen + 3 modellen gezocht voor opdracht fotoshoot nieuw kledingmerk!
• Missverkiezing Queen of the BeNeLux - geeft een direct ticket naar de halve finales weg! (Editie 2015)
• En nog veel meer, maar die houden we nog even geheim!


JOUW KANS OM ontdekt als model TE WORDEN!

Het Dutch Model Event – Special Edition helpt jou jezelf te ontwikkelingen tot een professioneel model! Het is mogelijk om ouders/vrienden mee te brengen naar dit evenement, je koopt dan voor hen een ticket voor Pearl Your Lifestyle Event, waar heel veel te doen is. Je hebt de gehele dag hiervoor toegang en kun je dus ook bij de verschillende stands en kijkje nemen.

Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs voor de hippe man en vrouw. Pearl brengt verschillende culturen onder één dak op 3000m2 in de Jaarbeurs Utrecht. Precies, de exotische versie van de Huishoudbeurs, met meer diversiteit zodat iedereen zich hier thuis voelt. Pearl Event is geen gewone beurs, maar een complete beleving voor al je zintuigen. Entertainment is belangrijk, maar het ontdekken van je verborgen talenten ook. Voor iedereen wat wils en er zijn verschillende activiteiten; modeshows, fotomomenten, optredens, mini Miss en Mr. Pearl-verkiezing, workshops, een talentenjacht, make-up wedstrijden voor de gekleurde huid en een heuse barber battle. Er is dit jaar ook een KidsCorner, zodat fashionable moms hun kleintje(s) mee kunnen nemen.

Dune Agency Dutch Model Event model worden3  Model28 scouts en fotografen1

Tickets voor Modellen en Niet modellen

Als model kun je hier een ticket kopen. Hiervoor krijg je entree tot de fotoshoot, catwalktraining en castings. Daarnaast heb je een entreekaartje nodig tot Pearl, Your Lifestyle Event. Niet modellen kopen een kaartje voor het Pearl, Your Lifestyle Event. Die koop je hier. Let op! Slechts 20 modellen kunnen aanwezig zijn en op = op! Enthousiast? Koop nu hier je ticket!

Wil jij model worden en jezelf ontwikkelen tot een professioneel model? Kom dan naar het Dutch Model Event – Special Edition!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!