Dutch Model Event, Jaarbeurs 14 en 15 Juni!

dme1
De datum voor de zesde editie van het Dutch Model Event is bekend! Het zal zijn op zaterdag 14 en zondag 15 Juni in de Jaarbeurs Utrecht. De Catwalk Scout ronde met alle scouts zal zijn op zondag 15 Juni. Modellen, fotografen, stylisten en MUA's zet deze datum in je agenda! 

MODEL WORDEN BIJ DME!

Vorig jaar bestond het Dutch Model Event alweer 5 jaar en wij vierden dit met een special edition. 75 modellen werden uitgenodigd voor een speciale dag in Amsterdam die erg succesvol is gebleken. Talent Sara (gezicht Dutch Model Event 2013) werd hier ontdekt, Sara heeft inmiddels een contract bij Max Models en heeft al verschillende internationale opdrachten op haar naam staan! Dit jaar hebben wij speciale model in 1 dag dagen. Veel modellen kunnen namelijk geen heel jaar wachten op ons event en willen alvast een voorproefje. De eerste model in 1 dag vond plaats op zondag 22 december en op zaterdag 22 maart staat de volgende voor de deur! Daarna is het afwachten tot zaterdag 14 en zondag 15 juni voor het Dutch Model Event in de Jaarbeurs Utrecht! Dit jaar met nog meer leuke castings en nog meer acties! Dus meer kans om model te worden! Wil jij model worden? Dan is het Dutch Model Event voor jou het ideale evenement!
 
Model worden Dutch Model Event modellencarrière2 DME2 DME3 

DUTCH MODEL EVENT 

Tijdens het Dutch Model Event krijg jij veel kansen om ontdekt te worden als model. Wellicht wordt dit het begin van jouw eigen modellencarrière! Op het evenement zijn er verschillende workshops waaraan de modellen deel kunnen nemen. Zo vinden de workshops Catwalktraining en Poseren voor de Camera plaats. De andere workshops houden we nog even geheim! Houd hiervoor de website in de gaten! De bezoekers kunnen genieten van verschillende modeshows en kunnen bij de stands kijken. Er zullen scouts aanwezig zijn die jou kunnen benaderen als zij vinden dat jij een goede kans maakt om model te worden! Bekijk hier de foto’s van het Dutch Model Event 2013 voor een leuke impressie! 

 DME4 Model worden Dutch Model Event modellencarrière3 Model3

JOUW KANS OP EEN MODELLENCARRIÈRE

Het Dutch Model Event wordt gehouden op zaterdag 14 en zondag 15 juni in de Jaarbeurs Utrecht, met op zondag de speciale scout catwalk met alle scouts! Wil jij model worden en een eigen modellencarrière opbouwen? Bestel dan vanaf april je entreetickets! Je kunt je alvast registreren voor onze nieuwsbrief zodat je zeker weet dat je niets zult missen! 

Word model bij het Dutch Model Event en begin jouw eigen modellencarrière!

 

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!