Win jij ook een Fotoshoot met Otto van den Toorn?

Model Worden 3
Tijdens de uitverkochte Special Edition van het Dutch Model Event kozen wij Sara (17) als gezicht van het Dutch Model Event. Zij won hiermee een fotoshoot door niemand minder dan Otto van den Toorn. Nu zoeken wij een opvolger of opvolgster van Sara!! Kom naar het Dutch Model Event en wie weet zien we jou binnenkort in onze campagnes! 

Dreamteam : Fotografie Otto van den Toorn, Beauty Director Roberto Dresia & Styling Sandra Keijzer

Als gezicht van het Dutch Model Event win je niet zomaar een fotoshoot. Deze fotoshoot werd verzorgd door een heus dreamteam. De fotografie werd gedaan door de bekende fotograaf Otto van den Toorn (Ottografie) , de beauty director voor deze shoot was Roberto Dresia en de styling werd gedaan door Sandra Keijzer. Dit team heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Sara is sindsdien te zien als gezicht op onze website en op onze posters.

model worden1 2 model worden2 1 model worden3 1 

model worden6

Word het gezicht van het Dutch Model Event en win geweldige prijzen van Passarella Moda!

Word jij het gezicht van het Dutch Model Event, dan ben jij een jaar lang te zien op onze website, ben jij te zien in onze landelijke promotiecampagne en zul jij een zeer goede kans hebben in de modellenindustrie. Daarnaast krijg je van Carolien ter Linden van Passarella Moda een catwalkworkshop. Dit in samenwerking met Roberto Dresia die voor jou als model visagie advies geeft en de make up verzorgt. Vervolgens krijg je in een studio een shoot van Fotograaf Otto van den Toorn poseer tips en zul je op de foto gezet worden! Deze foto’s zijn goed te gebruiken in je portfolio. Je krijgt van Carolien van Passarella Moda een certificaat en je mag op het eerst volgende evenement een catwalk show lopen voor een mode label of fashion designer waar zij met haar team de productie van verzorgt!

Carolien Logo Modellenwereld Dutch Model Event Model worden3

Sara (17) kwam naar het Dutch Model Event om model te worden

In Maart kwam Sara (17) naar het Dutch Model Event – Special Edition met een droom die veel meer meiden van haar leeftijd hebben ; Model worden. Sara bleef tijdens het event niet onopgemerkt. Sara kreeg 7 callbacks en zij won de hoofdprijs van deze dag : ze werd gekozen als gezicht van het Dutch Model Event. In de korte tijd hieropvolgend heeft ze hierdoor al een shoot gedaan met bekende fotograaf Ron Stam (workshop poseren voor de camera), had zij  de shoot als gezicht voor het Dutch Model Event,  is zij naar Milaan geweest om daar kennis te maken met meerdere bureaus en momenteel zit zij in Athene voor haar eerste internationale opdrachten! Wij denken dan ook dat Sara een mooie toekomst als model zal hebben en wij zijn daarom heel erg blij dat Sara zal stralen in onze campagne de komende maanden. Gelukkig zal Sara wel aanwezig zijn tijdens het event op 9 Juni om een opvolger of opvolgster te kunnen kiezen! 

model worden4 1 model worden5 1 model worden 12 

model worden8

Wil jij net als Sara het gezicht van het Dutch Model Event worden?

Wat Sara nu meemaakt dat kan jou ook overkomen. Dit jaar zullen wij namelijk weer een gezicht van het Dutch Model Event kiezen. Wil jij het gezicht van het Dutch Model Event worden? Kom dan op zondag 9 Juni naar het Dutch Model Event in de Jaarbeurs Utrecht en toon jezelf aan de organisatie van het Dutch Model Event tijdens de official scout ronde op de catwalk. Wij hopen natuurlijk weer net zo een talent als Sara te mogen vinden en wie weet heb jij dit in je! Naast het gezicht zijn er natuurlijk nog veel meer kansen om model te worden bij het Dutch Model Event, zo zijn er meer dan 15 scouts aanwezig die jou kunnen scouten tijdens deze dag. Wacht niet af totdat je op straat gescout word maar neem deel aan het Dutch Model Event! Koop nu hier je ticket!

model worden11

Model worden? Gezicht van het Dutch Model Event worden? Dat kan tijdens het Dutch Model Event! 


Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!