Programma

Dit is het programma van  de 9de editie van het Dutch Model Event. Het Dutch Model Event vind plaats op zondag 29 oktober (10.00 - 17.00 u) in het Worldhotel Wings in Rotterdam. Deze dag kon je genieten van een vol programma :

• Word gescout op de catwalk door een van de aanwezige scouts
• Laat je portfolio beoordelen door de bekende fotograaf Bob Mans (gratis!)
• Doe mee aan 1 of meer workshops
• Geniet (of loop mee) bij de modeshows op de catwalk 

Let op! Wil jij er zeker van zijn dat alle scouts jou deze dag kunnen bewonderen? Kom dan op zondag 29 oktober naar het event! Doe dan mee als model tijdens de official scoutwalk! Zorg dat je snel je ticket koopt. Hiervoor zijn namelijk slechts beperkte tickets te koop, vol = vol! Deze tickets zijn vanaf augustus beschikbaar. Vorig jaar waren de modellentickets volledig uitverkocht!

model worden 1 model worden 5 model worden 5

Castings / Acties / Modellenbureaus 

Tijdens het Dutch Model Event zullen er voor verschillende opdrachtgevers en merken castings en acties zijn. Zorg dat jij als (aankomend) model meteen opdrachten in de wacht sleept tijdens het Dutch Model Event. Een greep uit de castings / acties die plaats zullen vinden :

• Word jij het gezicht van het Dutch Model Event en win jij een vette fotoshoot? 
• Missen gezocht! Ben jij de volgende Miss Beauty of the Netherlands?
• Modellen gezocht alle modeshows, meld je hiervoor tijdens het eerste uur van het event bij de stand van Roberto Dresia!! 

gescout worden door een of meer aanwezige scouts!

Naast deze workshops waar je aan kan deelnemen, is er ook de mogelijkheid gescout te worden door de verschillende scouts en fotografen die aanwezig zijn tijdens het Dutch Model Event. Let op, wil jij meedoen aan de officiële scout ronde op de catwalk, zorg dan dat je een modellenticket hebt en niet een gewoon entreeticket, dit zal zijn op zondag 29 oktober! Enkel met het modellenticket zul jij de catwalk op kunnen en kan jij je laten zien aan alle onderstaande scouts.

De aanwezige scouts kun jij hier vinden!

Wekelijks worden deze scouts aangevuld met nog meer scouts en dus nog meer kans om gescout te worden als model!

model worden 3 blezi model worden 2

Workshops Dutch Model Event

Als je aanwezig bent tijdens het Dutch Model Event kun je ook meedoen aan een van de workshops. Nog geen goede foto’s in je portfolio? Doe dan zeker mee aan de portfolioshoot, nog (bijna) nooit op een catwalk gelopen? Zorg dat jij goed voorbereid bent voor de scoutingsronde en doe mee aan de workshop catwalk. Tips voor bij het poseren of tips over je portfolio? Doe dan mee aan de worskhop poseren voor de camera. Voor uitgebreide informatie over deze workshops ga naar onze workshops pagina.

Catwalkprogramma Dutch Model Event

Tijdens het Dutch Model Event is er ook een catwalkprogramma. Op de catwalk zie je diverse modeshows; de catwalktraining wordt hier gegeven en er vinden verschillende andere acties plaats zoals de search naar het gezicht van Dutch Model Event 2017 (zondag 29 oktober). Hoofdonderdeel zal op zondag 29 oktober plaatsvinden namelijk de officiële catwalkronde voor scouts. Tijdens deze ronde zullen alle modellen (met modellenticket) zich laten zien aan alle aanwezige scouts. Vervolgens zullen de scouts hun callbacks doorgeven per model of je wordt achteraf benaderd door een scout. Zijn er geen modeshows of presentaties dan zal een DJ lekkere loungemuziek draaien.

Ben jij model? Wil jij model worden? Zorg dan dat jij aanwezig bent en gescout zal worden door 1 of meer van de aanwezige modellenbureau's tijdens het Dutch Model Event!

Aanbieding

deze week

Contact met ons

Heb je een vraag?

Heb je een leuk idee?

Heb je een tip voor op de website?

Contact ons!